Speciaal voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel als gevolg van een CVA  Hersentumor  Ex comapatiënten  Etc.

Trots zijn op jezelf

Eerste Brainwalk groot succes

 

Trots zijn op 100 meter lopen. Voor veel mensen klinkt dit wat raar. Maar juist deze overwinning is zaterdag 24 september onder grote belangstelling toegejuicht tijdens de eerste Brainwalk in de wereld, gehouden op de atletiekbaan in Heythuysen. 56 Deelnemers met niet aangeboren hersenletsel deden mee aan dit loopevenement. Afstanden die gelopen of gerend zijn lagen tussen de 100 meter en de 8 kilometer.

 

Foto's

Onderstaand 3 links naar foto's van de Brainwalk. Klik op deel 1, 2 of 3.  Scroll naar beneden om door de foto's te lopen. Klik op een foto die u graag wilt downloaden en ga naar de 3 puntjes ... rechts boven in de hoek. Klik hierop en er verschijnt downloaden.

Op naar de tweede editie van de Brainwalk!

 

 

Deelnemers van dit jaar zien het wel zitten. ‘Al die enthousiaste mensen die je toejuichen om wat je doet’ en ‘Volgend jaar wil ik hardlopen’, het zijn maar een paar kreten van deelnemers.

Op naar de tweede editie van de Brainwalk! (9 juni 2018)

 

Deelnemers van dit jaar zien het wel zitten. ‘Al die enthousiaste mensen die je toejuichen om wat je doet’ en ‘Volgend jaar wil ik hardlopen’, het zijn maar een paar kreten van deelnemers

Website: Barbara Vaessen

Breincafé © Copyright  2017 - Alle Rechten Voorbehouden